Programma Open dag OSG

Op onze Open dag vindt een variatie aan activiteiten plaats.

Download hier het Programma

Informatieve rondleidingen in het laatmiddeleeuwse Oude kerkje aan de Dijk – voor de liefhebber een buitenkansje, dat u niet mag missen.

  • 10.00 uur eerste rondleiding
  • 11.30 uur tweede rondleiding

Live muziek!

  • Ochtend pianomuziek: Fieke Neijsen speelt aan de vleugel.
    (Meer over Fieke: Zij doet de opleiding docent muziek, geeft pianoles en is dirigent van het kinderkoor ‘Toontje Hoger’. Met grote regelmaat zingt of bespeelt zij de vleugel tijdens onze diensten.)
  • Vanaf 13.00 uur: Ephraim van IJzerlooij, cello, en Paul de Boer, piano. Zij spelen werken van R. Schumann en S. Rachmaninov. (Meer over Paul: pauldeboer.nl)
  • Rond 14.00 uur: begeleiden zij zangeres Marlous Lazal in het door haar geschreven lied (zeg maar: ode) ‘het Kerkje aan de Dijk’. (Meer over Marlous: marlouslazal.nl)

Markt met koopjes, hapjes en drankjes. Op het terrein staat een aantal marktkramen met boekentafels, brocante en curiosa. Versnaperingen zijn tegen een redelijke vergoeding te verkrijgen.

Informatiestands met voorbeelden van OSG-activiteiten door de jaren heen. Deze staan in de kerk.

We hopen op een leuke, geanimeerde dag met vele bezoekers. En op goed weer, natuurlijk!

U bent allen van harte welkom!

Route-informatie: De Kortenhoefsedijk is een zijweg van de N201, de verbindingsweg tussen A2 en A27.
Er is geen parkeergelegenheid op het terrein van de kerk, u langs de dijk parkeren, aan de huizenkant. Ook op het terrein van de Oude School, nr. 145, is parkeerplek.

LET OP: er zijn wegwerkzaamheden aan de Kortenhoefsedijk. In het weekend is doorgaand autoverkeer mogelijk, doordeweeks is de kerk met de auto alleen bereikbaar vanaf de N201, per fiets van beide zijden.

Meer weten? Ga voor meer informatie naar onze Agenda.

Scroll naar top