OSG Kraam op de dijk.

Save the date! 

Op 3 september is er feest in Kortenhoef.

Het Nederlands Kampioenschap Palingroken. Al vele jaren een traditie.
De Kortenhoefsedijk wordt afgezet en staat vol kramen met gezelligheid.
Ook de OSG staat dan met een kraam op de dijk.

Deze dag kunt u nader kennis maken met de Oecumenische Streek Gemeente. Wij zijn een gevarieerde groep mensen, die openstaan voor verschillende christelijke inzichten en al ruim 40 jaar bijeenkomen in het schilderachtige kerkje aan de dijk. In contact met de maatschappij vinden wij andere geloven, andere opvattingen, kunstuitingen, allerlei culturele elementen. Alles wat onze samenleving en de OSG zo boeiend maakt. 

Op de OSG kraam laten we u meer zien en horen over de activiteiten die wij organiseren.  zo zijn er de boekenclub, het leerhuis, Nesciolezing/Koffieconcert, excursies, naar de film, met andere kerken organiseren we o.a. ‘ZinCafé’ en ‘Steek een kaarsje op voor’. Op 25 september is er samen met 4 andere parochies een gezamenlijke dienst.

Op de kraam zullen er boeken liggen die verkocht kunnen worden: boeken die passen bij de identiteit van de OSG. Er zullen ook boeken ter inzage liggen. Denk hierbij aan boeken die besproken zijn door de leerkringen. Of boeken die geschreven zijn door mensen die bij ons een Nesciolezing gehouden hebben.  En als u nieuwschierig bent naar wat ‘ZinCafé’ inhoud vertellen wij u daar meer over. Voor de liefhebbers zijn ook weer potjes jam, kleine snuisterijen of wat sieraden. 

Scroll naar top