Ode aan “Kerkje aan de dijk”.

Voordekunst.

 
Samen met ‘Voordekunst’ maakt Marlous opnieuw een ode aan het ‘Kerkje aan de dijk’. De ‘Voor de Kunstcampagne’ voor het boek met cd ‘Zij van het Noorden’
is goed opgang. De cd is klaar en er wordt een mooie kaartenset gemaakt van de illustraties van Frederike Dekkers. De kaart van het Oude kerkje van Kortenhoef hoort bij het lied Kerkje aan de dijk. Deze kunstcampagne loopt tot 3 oktober. We kunnen tot dan meedoen met de campagne, die ondersteunen door een donatie of aanschaf van de CD. 
Kijk op:
Voordekunst
Bedankt namens Marlous Lazal & Kwartet.

Andere donateurs schreven:

 
Omdat ik Marlous een warm hart toedraag en geniet van haar liederen en een vriendin van haar moeder was. Lid van het kerkje.

Prachtig concert. Goeie zangeres met een wereldband. Het boek is een cadeautje.

De singer-songwriter Marlous is het waard om onder een groot publiek bekend te worden.
 
Zo mooi en krachtig om persoonlijke verhalen op te tekenen bij je liedteksten en prachtige muziek!

Stukje luisteren?www.marlouslazal.nl

 

Marlous Lazal zingt haar lied

“Kerkje aan de dijk”

met het strijkkwartet olv. Emma Breedveld.

Velen van ons kennen Marlous. Vaak kwam zij nog met haar moeder mee en ook nu zien wij haar regelmatig in het “Kerkje aan de dijk”. Toen wij haar vroegen haar lied op de Open dag, in oktober vorig jaar, te komen zingen heeft ze dat vol enthousiasme gedaan. Haar optreden was zeker één van de hoogtepunten van die dag. Nu met een strijkkwartet is het zeker de moeite waard om weer te beluisteren. Jack Klöters schreef op zijn Sandwich Facebook: 
“Zomaar een oud kerkje in Kortenhoef, Marlous Lazal zingt er innig over”.
Meer muziek van Marlous Lazal is te beluisteren via Spotify
en haar website.

www.marlouslazal.nl

Ook Weekblad Wijdemeren geeft in hun twee wekelijkse krant van 3 augustus aandacht aan het lied van Marlous. Het door Ben Groenedijk geschreven stuk vind u op pagina 15 in de krant.
Hier vind u de tekst van Ben Groenendijk.

Scroll naar boven