Diensten

We zijn een kleine gemeente, maar als groep hebben we een brede interesse. We vinden het een voorrecht dat we veel verschillende gastsprekers mogen meemaken. Op de agenda ziet u wie we de komende tijd verwachten.

Welkom!

Volgende diensten:

Meer over onze diensten

Twee keer per maand houden wij een oecumenische dienst. Een reguliere dienst of een dienst van Woord en Tafel.  Bij een dienst van Woord en Tafel komen we tot slot in een kring bij elkaar in het koor van de kerk – waar de lichtval zo mooi is. Daar worden brood en wijn gedeeld. 

Bijzondere diensten de tweede zondag in september is er de ‘Startdienst’ dan beginnen we met het nieuwe Jaarthema. Deze dienst sluiten we af met een lunch. In november Eeuwigheidszondag, aan het eind van het kerkelijk jaar, de dienst met aandacht voor de overledenen. Natuurlijk is er de kerstnachtdienst met warme cholademelk na afloop. 

In de 40 dagen tijd zijn er, samen met andere kerken, extra bijeenkomsten. Op Goede Vrijdag heeft de OSG een ingetogen dienst, dan verlaten wij in stilte de kerk om elkaar op Paasochtend weer te ontmoeten.
Hemelvaart in de polder is een wel heel bijzondere en uitbundige gezamenlijke dienst. De Hemelvaartsdienst vindt, zo mogelijk, plaats in de openlucht. Op het boerenland met broodjes en koffie. 

Gezamenlijke diensten met de protestantse gemeente De Graankorrel uit ‘s-Graveland, en de Sint Antonius-parochie uit Kortenhoef zijn er regelmatig.

Scroll naar boven