Laden Evenementen

« Alle Evenementen

OSG Concert bij kaarslicht

10 december | 16:00-17:15

€10.

Trio Judith Jamin en Kirsten Scholten

Traditie getrouw is er weer het jaarlijkse Concert bij kaarslicht. Op deze sfeervolle middag in de donkere dagen voor kerst staat ook dit jaar het Trio Judith Jamin weer garant voor een prachtig concert. Judith Jamin, Sebastiaan van Eck en Sebastian Koloski, allen op de cello. Dit jaar wordt harpiste Kerstin Scholte aan het trio toegevoegd.
Judith Jamin studeerde aan het conservatorium van Frankfurt am Main en aan het Robert-Schumann-Institut in Düsseldorf. In 1982 voltooide ze daar haar opleiding bij Johannes Goritzki. Later volgde zij nog lessen bij Dmitri Ferschtman. Ze nam twee CD’s op met romantisch cello-repertoire.
Sebastiaan van Eck studeerde aan het Amsterdams Conservatorium en bij Johannes Goritzki aan het Robert Schumann Institut in Düsseldorf.
Hij is een enthousiast kamermuziekspeler en speelde ruim 40 jaar bij de omroeporkesten. In 2008 werd hij bijgeschreven in het Gulden Boek van Hilversum.
Sebastian Koloski werd geboren in Bremen. Hij studeerde cello aan de Musikhochschule Freiburg bij Christoph Henkel en voltooide zijn studie in de USA. Hij woont thans in Nederland waar hij mede-oprichter was van het Utrecht String Quartet. Sebastian Koloski is kamermuziek-docent  aan het Conservatorium van Utrecht.
Kerstin Scholte harp
Kerstin Scholten studeerde aan het Koninklijk Conservatorium in Den Haag bij Edward Witsenburg . Sinds 1992 is zij verbonden als harpiste aan de orkesten van de omroep. Eerst Radio Kamer Filharmonie en nu Radio Filharmonisch Orkest. Naast haar werk in symfonieorkesten treedt Kerstin op in ensembles en in kamermuziekbezetting.
 
Uit voorgaande jaren.

Gegevens

Datum:
10 december
Tijd:
16:00-17:15
Kosten:
€10.
Evenement Categorie:

Locatie

OSG Kortenhoef
Kortenhoefsedijk 168
Kortenhoef, 1241 LZ
+ Google Maps
Telefoon:
035-6561961
Scroll naar top