Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Nesciolezing/Koffieconcert

15 oktober | 11:15

€10

Lezing: Nienke Nieuwenhuizen

Concert: Guillermo Castellano Perez

Nienke  (47) is specialist ouderengeneeskunde en politica. Ze heeft meer dan 20 jaar ervaring als arts met ouderen, chronisch zieken en palliatieve zorg. Haar credo is:

‘’Leven toevoegen aan de dagen, in plaats van dagen aan het leven’’.

Euthanasie en de ontwikkelingen in Nederland rond euthanasie, met name bij mensen met dementie, hebben haar speciale interesse en zorg. In de lezing geeft zij, aan de hand van haar eigen ervaringen, haar perspectief op de huidige levenseindezorg in Nederland.
Zij gaat daarna graag met de zaal in gesprek.
Van 2013 tot 2020 heeft ze als voorzitter van haar beroepsvereniging meegewerkt aan het verbeteren van de kwaliteit van zorg voor ouderen. Tijdens de Covid19-periode heeft ze zich in het OMT hard gemaakt voor voldoende steun en middelen voor de ouderenzorg, thuis en in het verpleeghuis.

Ze is Oud-Katholiek en interesseert zich in vele verschillende mensbeelden. Sinds 2020 is ze gemeenteraadslid (CDA) in Almere waar de gezondheidszorg haar bijzondere aandacht heeft.

Guillermo Castellano Perez uit Granada studeert aan het Conservatorium van Amsterdam. Hij begon zijn pianostudie toen hij vijf jaar oud was. Hij studeerde in Spanje bij verschillende leraren, volgde masterclasses van internationale pianodocenten en won prijzen bij internationale pianoconcoursen als solist en als kamermusicus. Zo ontving hij in 2021 de eerste prijs in de internationale pianowedstrijd “Ciudad de Sevilla” en de derde prijs in de solistenwedstrijd “CIM Padre Antonio Soler”. In 2022 ontving hij de eerste prijs in de wedstrijd “Diputación de Albacete” en de derde prijs in de wedstrijd “Don Benito” in Spanje.

Gegevens

Datum:
15 oktober
Tijd:
11:15
Kosten:
€10
Evenement Categorie:

Locatie

OSG Kortenhoef
Kortenhoefsedijk 168
Kortenhoef, 1241 LZ
Scroll naar boven