Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Nesciolezing/Koffie Concert

18 september | 11:15-12:45

€10

Lezing: Chantal Spruit

Concert: Judith Jamin, Sebastiaan van Eck en
Sebastian Koloski, cellisten

Judith Jamin studeerde aan het conservatorium van Frankfurt am Main en aan het Robert- Schumann-Institut in Düsseldorf. In 1982 voltooide ze daar haar opleiding bij Johannes Goritzki. Later volgde zij nog lessen bij Dmitri Ferschtman. Ze nam twee CD’s op met romantisch cello- repertoire. De eerste samen met pianiste Klara Würtz, een tweede met Tilly Keessen. Op grond van deze laatste CD speelde dit duo een recital in het Mendelssohnhaus te Leipzig.

Sebastiaan van Eck studeerde aan het Amsterdams Conservatorium en bij Johannes Goritzki aan het Robert Schumann Institut in Düsseldorf. Hij is een enthousiast kamermuziekspeler en maakte deel uit van o.a. de Camerata Lysy en de Deutsche Kammerakademie. Sebastiaan van Eck is verbonden aan het Radio Filharmonisch Orkest. Hij is initiatiefnemer van de zeer succesvolle Raadhuisconcerten in Hilversum. In 2008 werd hij ingeschreven in het ‘Gouden Boek’ van die stad.

Sebastian Koloski werd geboren in Bremen (Duitsland). Hij studeerde cello aan de Musikhochschule Freiburg bij Christoph Henkel en voltooide zijn studie in de U.S.A. bij Aldo Parisot. Na zijn terugkeer naar Europa speelde hij regelmatig als freelance cellist bij de Berliner Philharmoniker. Sebastian Koloski woont thans in Nederland waar hij medeoprichter was van het Utrecht String Quartet. Sebastian Koloski is kamermuziek docent aan het Conservatorium van Utrecht.

 

Zodra het programa bekend is kunt u het hier lezen.

 

 

 

Gegevens

Datum:
18 september
Tijd:
11:15-12:45
Kosten:
€10
Evenement Categorie:

Locatie

OSG Kortenhoef
Kortenhoefsedijk 168
Kortenhoef, 1241 LZ
+ Google Maps
Telefoon:
035-6561961
Scroll naar top