Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Nesciolezing/Koffieconcert

19 maart 2023 | 11:15-12:45

€10

AANGEPAST PROGRAMMA !!

Concert: Chiara Trio

katja-tolsoj
Katja Tolstoj © Handy Tims

Helaas heeft Katja Tolstoj wegens gezondheidsredenen af moeten zeggen om haar lezing te houden. Heel jammer, maar het is niet anders. 
GELUKKIG GAAT HET CONCERT WEL DOOR! 

Omdat het op zo een korte termijn is stellen we het erg op prijs als u aan door u uitgenodigde vrienden/bekenden op de hoogte brengt van deze wijziging!

Het wordt nu echt een ‘koffieconcert’ in twee delen met een koffiepauze in het midden. Het concert wordt uitgebreid en Paul de Boer zal de muziek uit Rusland en Oekraïne toelichten en er meer over vertellen. Zo kunnen we toch genieten van een mooie zondagochtend.

Chiara Piano Trio, bestaande uit:
Paul de Boer, vleugel , Ephraim van IJzerlooij, cello, Andrea Bentivoglio, viool

Andrea Bentivoglio is geboren in Argentinië, waar ze viool studeerde bij Ljerko Spiller. Ze vervolgde haar studie bij Ana Chumachenco in Duitsland en bij Herman Krebbers in Amsterdam. Ze heeft in vele orkesten gespeeld, maar heeft zich ook toegelegd op de kamermuziek en vooral op de muziek uit haar geboorteland: de tango.

Paul de Boer studeerde piano bij Neville Schäfer en vervolgens bij Fania Chapiro. Als pianist treedt hij regelmatig op in kamermuziek verband. Met zijn vocaal ensemble Dutch Baltica, gespecialiseerd in Baltische muziek, gaf hij veel concerten in Europa, Amerika en de Baltische landen. Hij werd geridderd door de president van Litouwen voor zijn culturele verdiensten voor dat land. Hij is verbonden als kerkmusicus aan de Antonius van Paduakerk in Kortenhoef.

Ephraim van IJzerlooij studeerde cello aan het conservatorium in Den Haag, waar hij met hoge onderscheiding zijn Master behaalde. Hij volgde masterclasses onder andere bij Yo Yo Ma en Natalia Gutman. Hij is een zeer toegewijd kamermusicus en bevlogen solist. Met violist Bob van der Ent vormt hij al jaren een vast duo: Duo Con Fuoco. Ephraim componeert ook en schrijft poëzie.

Gegevens

Datum:
19 maart 2023
Tijd:
11:15-12:45
Kosten:
€10

Organisator

OSG/VUvereniging

Locatie

OSG Kortenhoef
Kortenhoefsedijk 168
Kortenhoef, 1241 LZ
+ Google Maps
Scroll naar boven