Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Nesciolezing/Koffie Concert

22 mei | 11:15-12:45

€10

Lezing: Jelle van Baardewijk. Zijn we niet té gelukkig?

Concert: Colet Nierop en Kirsten Scholten, harpistes

Jelle van Baardewijk

Jelle is als ethicus verbonden aan de VU en aan de Hogeschool van Rotterdam. Hij maakt podcasts voor de Nieuwe Wereld op Youtube en schrijft in diverse media over bedrijfsethische en filosofisch vraagstukken.

Zijn we niet té gelukkig? Hoe word je gelukkig en wat houdt dat dan precies in? Deze vraag naar geluk is een van de oudste van de filosofie. Hij zal diverse lijnen uiteenzetten in de hoop helderheid te brengen in de complexiteit van gelukservaringen  en identiteit.


Colet Nierop
Kerstin Scholte

Colet studeerde harp aan het Koninklijk Conservatorium in Den Haag. In 2001 haalde ze haar Uitvoerend Musicus en haar Theater Musicus examen. Zij speelt met diversen ensembles zeer succesvol in zowel binnen als buitenland, speelt in orkesten en heeft haar lespraktijk. Als podiumdier en als docent weet zij mensen te raken met de klanken van haar oogstrelende harp, maar ook met haar lach en persoonlijkheid. Haar repertoire is verrassend, haar staat van dienst zeer divers en ze is altijd in voor bijzondere samenwerkingen.

 

Kerstin  studeerde harp aan het Koninklijk Conservatorium in Den Haag. Zij is sinds 1992 als orkestharpiste verbonden aan het Muziekcentrum van de Omroep waar ze jarenlang in het Radio Kamer Orkest en het Radio Symfonie Orkest speelde. Nu werkt ze als freelance orkestharpist in o.a. Radio,- en Rotterdams Philharmonisch Orkest het Balletorkest en Phion. Naast haar werk in symfonieorkesten begeleidt Kerstin regelmatig koren en geeft ze kamermuziekconcerten in verschillende combinaties, zoals met zang, fluit en cello.

 

Gegevens

Datum:
22 mei
Tijd:
11:15-12:45
Kosten:
€10

Locatie

OSG Kortenhoef
Kortenhoefsedijk 168
Kortenhoef, 1241 LZ
+ Google Maps
Telefoon:
035-6561961
Scroll naar top