Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Kerstnachtdienst met Alain Verheij

24 december | 22:00-23:00

Dienst: Alain Verheij.
Muziek: Inspiration o.l.v. Pim Philipse

Zondagavond 24 december vindt er weer de traditionele Kerstnachtdienst plaats in het met kaarsen verlichte Oude kerkje aan de Kortenhoefsedijk. De klokken zullen u – zoals al eeuwen gebeurde – een warm welkom toeluiden. Wij nodigen u van harte uit om samen te zingen, te luisteren en het Licht van Kerst te delen


Alain verzorgt ook dit jaar weer de liturgie en de overweging in deze kerstnachtdienst. Hij is een verhalenverteller puur sang en kan de oude bijbelse verhalen schijnbaar moeiteloos naar het hier en nu brengen. Praktisch, bruikbaar, tijdloos.

Ook in zijn boeken blijken de eeuwen oude verhalen een bron van inspiratie voor het oplossen problemen in de 21e eeuw. Hij is schrijver, blogger, dominee en zelfbenoemd ‘Theoloog des Twitterlands’.

“Verheij is een origineel bijbelvertolker die super lekker kan schrijven” – Trouw

kroonluchters


Het koor INSPIRATION is ontstaan vanuit de Protestantse Gemeente de Graankorrel in ’s Graveland en bestaat al 25 jaar. Het koor heeft leden van verschillende geloofsovertuigingen. Iedereen is welkom als je maar van zingen houdt! Zij willen zingen vanuit hun christelijke achtergrond. Met Pim Philipse als hun dirigent hebben zij verschillende grote concerten gegeven. Het volgende concert is het Paasproject 2024 ‘Hallelujah, what a Savior’. Met even veel plezier zingen zij ook in kerkdiensten als onderdeel van de eredienst. In deze Kerstnachtdienst dus bij ons in de OSG.

Als we het Licht van Kerst gedeeld hebben nemen we het mee naar buiten
en naar huis waar het de kerstdagen blijft schijnen.

De klokken worden geluid
en tijdens de nachtdienst
geven we het licht door
kerst
en nemen het mee naar huis.

Gegevens

Datum:
24 december
Tijd:
22:00-23:00
Evenement Categorie:

Locatie

OSG Kortenhoef
Kortenhoefsedijk 168
Kortenhoef, 1241 LZ
+ Google Maps
Scroll naar boven