Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Eeuwigheidszondag

27 november 2022 | 11:15-12:15

Dienst: Susanne van der Sluijs. 
Muziek: Fieke Neijsen. 

Op Eeuwigheidszondag herdenken wij de dierbaren die ons onvallen zijn. Die zondag wordt Eeuwigheidszondag genoemd, om te benadrukken dat het kwetsbare menselijke leven blijft
verbonden met de Eeuwige, ook als iemand komt te overlijden. We noemen hun namen en steken een kaarsje aan. Voor overledenen binnen de gemeenschap van de OSG Kortenhoef wordt vanaf de zondag na een uitvaart een steen met de naam van de overledene op de avondmaalstafel gelegd, elke zondag weer. Op de zondag waarop de overledenen worden herdacht krijgen hun nabestaanden de steen tijdens die dienst uitgereikt.
S. van der Sluijs

Naast theologie is (klassieke) muziek een belangrijke pijler in haar leven. Zij is predikant van de Remonstrantse gemeente in Doesburg en verzorgt in Baarn één maal per maand Zin in Eemland samen met een collega zingevingsbijeenkomsten.Voor de komende tijd is Susanne verbonden aan de OSG.

 

Fieke heeft aan het conservatorium in Amsterdam de Opleiding Docent Muziek gedaan. Klassiek piano was haar hoofdinstrument en zij heeft zich verder gespecialiseerd in Community Music.

Gegevens

Datum:
27 november 2022
Tijd:
11:15-12:15
Evenement Categorie:

Locatie

OSG Kortenhoef
Kortenhoefsedijk 168
Kortenhoef, 1241 LZ
+ Google Maps
Telefoon:
035-6561961
Scroll naar boven