Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Dienst Alain Verheij

12 november | 11:15

Dienst: Alain Verheij.
Muziek: Fieke Neijsen.

Als loslopend’ (freelance) theoloog gaat Alain elke zondag op een andere plek voor, maar hij ziet de OSG als een van zijn bevriende kerken. Sinds de Nesciolezing in 2018 is hij vaak bij ons voorgegaan, ook in bijzondere diensten zoals een uitvaart en een kerstnachtviering.’
Vandaag weer een bijzondere dienst……..

Fieke is docent Muziek en is afgestudeerd aan het conservatorium in Amsterdam. Met klassiek piano als hoofdinstrument en een brede interesse voor andere instrumenten heeft zij zich verder gespecialiseerd in Community Music. Regelmatig begeleidt zij proffesioneel de diensten van de OSG.


Vele jaren begeleidde Jos muzikaal diensten bij de OSG. Met de Rijnforellen, Octoplus en Saskia Eelman in reguliere diensten, Kerstnachtdiensten en met Pasen.

Naast het begeleiden van kerkdiensten trad hij vaak op met violist Jan Verbeek en fluitist Bert Sanders. Hun repertoire is vanaf Vivaldi, Mozart, Grieg tot Ibert, Andriessen en Schnittke.

Helaas dwingt zijn gezondheid ons om afscheid te nemen van Jos als muzikaal begeleider in onze diensten. Natuurlijk hopen wij hem nog te zien in diensten of bij concerten.

Saskia met Pasen

Gegevens

Datum:
12 november
Tijd:
11:15
Evenement Categorie:

Locatie

OSG Kortenhoef
Kortenhoefsedijk 168
Kortenhoef, 1241 LZ
+ Google Maps
Scroll naar boven