Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Dienst in de GraanKorrel

9 oktober 2022 | 10:00-11:00

Dienst: ds Mirjam van Veen

We ontvingen bericht dat Alain Verheij corona heeft en niet kan voorgaan aanstaande zondag. Ook degene die we daarna benaderd hebben, heeft corona. De kerkenraad heeft daarop besloten de dienst in onze kerk niet door te laten gaan. Het is  op zo’n korte termijn niet reëel vervanging te regelen. U bent van harte uitgenodigd de dienst bij te wonen in De Graankorrel in ‘s-Graveland.
Voorganger is ds Mirjam van Veen.
Goede groet,
KERKENRAAD OSG
Alain Verheij

Alain is schrijver, blogger, dominee en zelfbenoemd ‘Theoloog des Twitterlands’.
Sinds hij in 2018 bij ons een Nesciolezing hield, is hij vaak bij ons voorgegaan in de diensten, ook in bijzondere diensten zoals een uitvaart en een kerstnachtviering. Hij is een verhalenverteller puur sang, en kan de oude bijbelse verhalen schijnbaar moeiteloos naar het hier en nu brengen.
Praktisch, Bruikbaar, Tijdloos.

 

Jan leerde van zijn vader op een harmonium spelen. Eerst de melodieën van de psalmversjes die op de lagere school elke week uit het hoofd geleerd moesten worden. Jan bleef harmonium spelen en studeren. Later werd hij gevraagd om op een kerkorgel te spelen. Een nieuwe muzikalestap, na een eerste poging stond hij al gauw op het organisten-rooster. Zijn kracht ligt in manuaal orgelspel, dat juist tot recht komt op kleinere orgels zoals in dorpskerken.

Gegevens

Datum:
9 oktober 2022
Tijd:
10:00-11:00
Evenement Categorie:

Locatie

De Graankorrel
Zuidereinde 15
"sGraveland, 1243 KJ Nederland
+ Google Maps
Scroll naar boven