Laden Evenementen

« Alle Evenementen

 • Dit evenement is voorbij.

15.30 uur Concert bij Kaarslicht

11 december 2021 | 15:30-16:30

€10

Zaterdagmiddag 11 december Oecumenische Streekgemeente Kortenhoef

In deze periode voor Kerst is er geen Nescio-lezing, maar heeft de OSG gekozen voor Concerten bij Kaarslicht.
Deze worden uitgevoerd door twee cellisten en één harpiste: respectievelijk Judith Jamin, Sebastiaan van Eck, en Kerstin Scholten. Een heel bijzondere en welluidende combinatie!

Judith Jamin studeerde aan het conservatorium van Frankfurt am Main en aan het Robert- Schumann-Institut in Düsseldorf. In 1982 voltooide ze daar haar opleiding bij Johannes Goritzki. Later volgde zij nog lessen bij Dmitri Ferschtman. Ze nam twee CD’s op met romantisch cello- repertoire. De eerste samen met pianiste Klara Würtz, een tweede met Tilly Keessen. Op grond van deze laatste CD speelde dit duo een recital in het Mendelssohnhaus te Leipzig.

Sebastiaan van Eck studeerde aan het Amsterdams Conservatorium en bij Johannes Goritzki aan het Robert Schumann Institut in Düsseldorf. Hij is een enthousiast kamermuziekspeler en maakte deel uit van o.a. de Camerata Lysy en de Deutsche Kammerakademie. Sebastiaan van Eck is verbonden aan het Radio Filharmonisch Orkest. Hij is initiatiefnemer van de zeer succesvolle Raadhuisconcerten in Hilversum. In 2008 werd hij ingeschreven in het ‘Gouden Boek’ van die stad.

Harpiste Kerstin Scholten studeerde aan het Koninklijk Conservatorium in Den Haag bij Edward Witsenburg . Sinds 1992 is zij verbonden als harpiste aan de orkesten van de omroep. Eerst Radio Kamer Filharmonie en nu Radio Filharmonisch Orkest. Naast haar werk in symfonieorkesten treedt Kerstin op in ensembles en in kamermuziekbezetting. Met sopraan Maja Roodveldt vormt zij een duo.

In verband met de huidige Corona maatregelen wordt het Concert twee maal achtereen uitgevoerd. Dit om de onderlinge afstand goed te kunnen bewaren.

Daarbij geldt het volgende:

   • Aanmelden is noodzakelijk, dit kan via tmhafkamp@gmail.com, tot uiterlijk 9 december!

   • Bij binnenkomst wordt de QR-code gecontroleerd. 

   • U wordt dringend verzocht om bij twijfel over klachten, verschijnselen of recente contacten met mogelijke coronapatiënten, NIET te komen en u af te melden.
 • Concert 1 begint om 14.00 uur. Kerk en kassa open vanaf 13.45 uur.
 • Concert 2 begint om 15.30 uur. Kerk en kassa (weer) open vanaf 15.15 uur. Svp pas binnenkomen als alle voorgaande gasten zijn vertrokken.

Kaarten € 10,- .

Iedereen is welkom, leden en niet-leden van de OSG.

Gegevens

Datum:
11 december 2021
Tijd:
15:30-16:30
Kosten:
€10
Evenement Categorie:

Locatie

OSG Kortenhoef
Kortenhoefsedijk 168
Kortenhoef, 1241 LZ
+ Google Maps
Telefoon:
035-6561961
Scroll naar top